2020. július 10., péntekMa Lukrécia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.07.10. Lukrécia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Vége a Mixer játékközvetítőnek

Hirdetés

Vége a Mixer játékközvetítőnek

Nincs egy éve, hogy a Microsoft kilóra vett sztárokat a szolgáltatásba.

Újabb kegyetlen döntésre jutott a Microsoft, bejelentette a Twitch riválisának szánt Mixer játékközvetítőjének egy hónapon belüli leállítását. A szolgáltatás 2016-ban Beam néven látta meg a napvilágot, ugyanebben az évben ismeretlen összegért megvette a Microsoft, majd 2017-ben átnevezte Mixerre. A vállalat ezután óriási összegeket költött a fejlesztésére, tavaly augusztusban még a Twitch néhány kimagaslóan népszerű streamerét is leigazolta a népszerűsítése érdekében, ám ez sem volt elég a rivális ellen.

A kép csak illusztrációForrás: VanDulti / Pixabay

A Mixer 2020. július 22-én esedékes lelövésével párhuzamosan a Microsoft partnerségre lép a Facebook Gaminggel, ezt fogja helyette valamilyen mértékben reklámozni. A Mixerrel jelenleg leszerződött streamerek dönthetnek úgy, hogy a meglévő szerződésükben lévőkkel közel azonos feltételek mellett átmennek a Facebook Gamingre közvetíteni, de ez nem kötelező, közös megegyezéssel felbonthatóak a szerződések.

Jó esély van rá, hogy többek közt a Ninja néven ismert Tyler Blevins egy hónap múlva már újból a Twitchen fog játszani.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200623-microsoft-mixer-leallitas-facebook-gaming.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ez lesz az első Apple chipes Mac

Csak fejlesztők számára lesz elérhető az asztali gép. Megtette az évek óta pletykált bejelentését tegnap …