2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Van egy hiba az iOS 16-ban, eléggé idegesítő

Hirdetés

Van egy hiba az iOS 16-ban, eléggé idegesítő

Nemrég adta ki az Apple az iPhone-okra az új operációs rendszert, az iOS 16-ot, de a felhasználók már találtak is benne egy hibát. A probléma nem vészes, de bosszantónak bosszantó.

Az Apple a fejlesztés során szigorította a vágólapra vonatkozó adatvédelmi intézkedéseit. A dolog azonban a jelek szerint túl jól sikerült, a telefonokon ugyanis most minden egyes másolás-beillesztés alkalmával felugrik a párbeszédablak, amelyben a rendszer megkérdezi a felhasználót, hogy valóban engedélyezi-e ezt a műveletet.

Ron Huang, a vállalat vezető mérnöke most arról beszélt, hogy ennek egyáltalán nem így kellene működnie, ezért hamarosan javítást ad majd ki a cég az operációs rendszerhez.

Hirdetés

A jelek szerint a probléma elsősorban az iPhone 14 és az iPhone 14 Pro Max telefonokon jelentkezik.

Nem minden iPhone-os van elájulva attól, amit a héten a telefonjára kapott

Néhány napja tette elérhetővé az Apple mobil operációs rendszerének legújabb főverzióját, az iOS 16-ot. Úgy tűnik, a felhasználók jobban érdeklődnek iránta, mint az egy évvel ezelőtti frissítésért.

A MacRumors szerint a funkciónak normál esetében úgy kellene viselkednie, hogy a párbeszédablak csak akkor jelenjen meg, amikor egy alkalmazás a felhasználói interakció nélkül próbál meg hozzáférni a vágólaphoz.

Hogy mikorra lesz meg a javítás, egyelőre nem tudni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220920_apple_ios_16_operacios_rendszer_hiba_bug#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2022_9_20

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 „A MÁV vonatai az elmúlt 24 órában összesen 13 758 percet késtek”

„A MÁV vonatai az elmúlt 24 órában összesen 13 758 percet késtek”

A MÁV által üzemeltetett vonatoknál elég gyakori a késés. Ennek mértéke ugyanakkor változó, és napi …