2020. szeptember 27., vasárnapMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Úton az erősebb Nintendo Switch

Úton az erősebb Nintendo Switch

A beszámolók szerint valamikor jövőre kerülhet piacra.

Régóta keringtek már a pletykák, hogy a Nintendo idővel szeretne egy erősebb változatot készíteni az átütő sikert aratott Switch konzoljából, hiszen a benne található NVIDIA Tegra X1 rendszerlapkának megvannak a maga limitációi. Most a Bloomberg és a kínai UDN is olyan belsős forrásokra hivatkozó beszámolókkal álltak elő, hogy már folyamatban van a termék fejlesztése, és valamikor 2021-ben kerülhet piacra.

Nintendo SwitchForrás: Nintendo

Az informátorok szerint az új Switch hardverét még nem véglegesítette a Nintendo. A termékfrissítés elsődleges célját a számítási teljesítmény növelése jelenti, a maga módján szeretne válaszolni az ősszel piacra kerülő PlayStation 5-re és Xbox Series X-re a vállalat.

Persze nem arra kell gondolni, hogy versenyezni kívánna azokkal a grafikában, ez teljesen lehetetlen volna, csak szeretne valamit felmutatni a potenciális vevőknek.

Ha minden igaz, akkor az új konzol mellé lesz majd rögtön néhány a képességeit kihasználni képes játék is, a Legend of Zelda: Breath of the Wild tavaly bejelentett, idén viszont eddig semmiféle reklámot sem kapott folytatása lehet köztük az aduász.

Nem világos, hogy az új Switchre lesznek-e exkluzív játékok, ám ez nem tűnik valószínűnek, üzletileg értelmezhetetlen döntés volna hátat fordítani az eredeti konzol játékosbázisának.

Mostanra 61 millió Switchet sikerült értékesítenie a Nintendónak.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200825-uj-erosebb-nintendo-switch-2021.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …