2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Újított a WhatsApp, mostantól még több időnk lesz a kínos üzenetek törlésére

Hirdetés

Újított a WhatsApp, mostantól még több időnk lesz a kínos üzenetek törlésére

Több felhasználó is került már olyan helyzetbe, hogy meggondolatlanul kiírt egy posztot, amit aztán nagyon szeretett volna kitörölni. Ez egy normál oldal esetében egészen egyszerű, de egy üzenetküldőnél már más a helyzet. Ezért is vezették be például a Messengernél és a WhatsAppnál is azt a lehetőséget, hogy a már elküldött szöveg utólag is törölhető legyen.

Ez az intervallum a WhatsAppnál viszont kimondottan rövid, mindössze 1 óra 8 perc és 16 másodperc – igen, pont ennyi. Legalábbis ennyi volt, merthogy az üzemeltető úgy érezte, feljebb kell tornázni az időablakot. És ha már így tettek, akkor rendesen tették:

mostantól bőven több mint 2 nap, egész konkrétan 60 óra áll a felhasználók rendelkezésére.

Hirdetés

Az újítás előnye, hogy az esetleg a tévedésből kiküldött, idővel pedig kínossá váló üzeneteket sokkal hosszabb időn át vonhatja vissza a felhasználó. Mindez persze nem sokat ér, ha a címzett közben elolvassa a szöveget.

A WhatsAppnál állítólag a hétnapos periódus is tervben volt a TechCrunch szerint, de végül a 60 órás változatnál döntöttek, ami még mindig jóval barátságosabb, mint az Apple szabálya: az almás cégnél a visszavonás eddig ugyanis 15 perc volt, de az újabb iOS-változatban ezt már 2 percre redukálták.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220809_whatsapp_uzenet_torlese_elkuldes_utan#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Ez történt: Egy magyar cég megoldotta, hogy 500-szor olcsóbb árammal működjön

Ez történt: Egy magyar cég megoldotta, hogy 500-szor olcsóbb árammal működjön

A világ legolcsóbb árama 500-szor kevesebbe kerül, mint a magyar – ezt használja ki egy …