2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Új díjcsomag van a Vodafone-nál: akkor is lehet vele netezni, amikor elmegy az otthoni net

Hirdetés

Új díjcsomag van a Vodafone-nál: akkor is lehet vele netezni, amikor elmegy az otthoni net

Sokak számára munkához, kikapcsolódáshoz és kapcsolattartáshoz is elengedhetetlen az internetelérés. Azonban még a legmegbízhatóbb internetkapcsolatot is megzavarhatják olyan külső tényezők, mint egy építkezés, az utcában zajló csatornázás, a rossz időjárás vagy éppen egy áramszünet – magyarázza a Vodafone, miért hívta életre az Internet Pro csomagot, mellyel az internetelérés akkor is zavartalan marad, amikor az otthoni vezetékes internetszolgáltatás nem érhető el.

Lényegében a kétfajta szolgáltatás egy csomagba összevonásáról van szó: a korlátlan vezetékes internet mellett az Internet Pro csomagra előfizető ügyfelek a vezetékes és a mobil hálózat előnyeit élvezve havonta automatikusan megújuló 5 GB-nyi belföldi adattal, illetve havonta egyszer aktiválható 72 órás korlátlan (mobilnetes) adathozzáféréssel tudják biztosítani a gondtalan internetezést előre nem látható okokból történő szolgáltatáskiesés esetén is.

A szolgáltató közlése szerint ügyfelei a My Vodafone applikáción keresztül tudják aktiválni a wifipótló mobilinternetes opciót, ami 72 óráig korlátan adatforgalmat biztosít a havi 5 GB adaton felül. A cég kitér arra is, hogy szélsőséges esetben előfordulhat, hogy több alkalommal is szükséges van a vezetékes net kiváltására. Ebben az esetben az ügyfélszolgálaton keresztül tudják újra aktiválni a 72 órás korlátlanság opciót, természetesen az újbóli aktiválás sem jár extra költséggel.

Hirdetés

A Telekomnál régóta elérhető hasonló: a Magenta 1 kedvezménycsomagban lévő ügyfeleknek – az általuk megadott mobilszámra – automatikusan jár a 72 órányi korlátlan mobilnet, ha a csomagba bevont vezetékes netelérés bármilyen okból akadozik.

Előnyként említi a Vodafone, hogy új csomagjával még a vezetékes internet bekötésére sem kell várniuk az ügyfeleknek, hiszen a mobilinternetet biztosító SIM kártya már a szerződéskötéskor aktiválásra kerül, és adatkerete azonnal az ügyfelek rendelkezésére áll.

A szolgáltatás a monori körzet ADSL hálózattal lefedett területein kívül új és meglévő Internet M/L/XL csomaggal rendelkező előfizető részére érhető el.

A héten a Yettel is a netezésre koncentrált: 5G-s otthoni internetszolgáltatás indítását jelentette be.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220505_vodafone_internet_pro_dijcsomag_vezetekes_internet_mobilnet#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Ő a legöregebb férfi a világon, most lesz 113 éves – elmondta, mi a hosszú életének titka

Ő a legöregebb férfi a világon, most lesz 113 éves – elmondta, mi a hosszú életének titka

Az előző korrekorder, a spanyol Saturnino de la Fuente Garcia valamivel kevesebb mint egy hónappal …