2020. szeptember 27., vasárnapMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Új Blackberry érkezik jövőre

Új Blackberry érkezik jövőre

A TCL után egy cégduóhoz került a mobilmárka licence.

Váratlan bejelentéssel örvendeztette meg az okostelefonjainak rajongóit Blackberry, a legutolsó androidos mobiljait tervezett TCL-lel való kapcsolatának megszűnését követően partnerségre lépett az OnwardMobility és FIH Mobile Limited duóval egy újabb telefon elkészítése érdekében.

A kép csak illusztráció (Blackberry KEY2)Forrás: Blackberry

A licencelési megállapodás keretében az új partnerei a 2021-es évbn piacra dobnak majd egy új Blackberry márkájú okostelefont, amely az elvárható módon fizikai QWERTY-billenytűzettel és 5G-támogatással rendelkezik majd. Ezen túlmenően csak annyit lehet tudni az androidos készülékről, hogy a klaviatúrája teljesen házon belül tervezett lesz, el fog majd térni az eddigi Blackberry mobilokon megszokott dizájntól.

A sajtóközlemény alapján a vállalatok egyetlen okostelefon elkészítésére kaptak engedélyt, ami érthető annak fényében, hogy erősen rétegtermék elkészítésére vállalkoztak, valószínűleg nem lenne értelme komplett készülékportfóliót tervezni.

Nem más gyártókkal próbálnak versenyezni, hanem egy szűk és specifikus célközönséget kívánnak kiszolgálni.

Jó kérdés, hogy ki fogja készíteni az új okostelefon szoftverét, az előző TCL-es időkben ezt házon belül intézte a Blackberry, a kínai vállalat a hardver megtervezéséért és gyártásáért felelt.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200819-blackberry-mobil-2021.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …