2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Szuper funkciót kap iOS-en a YouTube

Szuper funkciót kap iOS-en a YouTube

Milyen kár, hogy nem mindenki számára lesz elérhető.

Időnként rendkívül hasznosnak bizonyuló funkció került úgy két éve az androidos YouTube mobilalkalmazásba. A kép a képben lehetőséget aktiválva a telefonozók más appok használata közben, például a közösségi médiás hírfolyamuk görgetése során is figyelemmel követhetik egy kis lebegő ablakban az éppen lejátszott videót.

Kép a képben mód az androidos YouTube mobilappbanForrás: Android Police

Mostanra megerősített pletykák szerint a YouTube végre megkezdte a picture-in-picture tesztelését az iPhone és iPad eszközökre tervezett appjában is, bár a tapasztalatok szerint egyelőre nem minden videóval hajlandó együttműködni. A bevezetésével eddig feltehetően azért nem foglalkozott a cég, mert a rendszerszintű kép a képben funkció csak iPaden volt elérhető az iOS 9 óta, az iPhone-okban az idén érkező iOS 14-től kezdve válik használhatóvá.

További nem meglepő limitáció, hogy a jelek szerint csak a YouTube Premium előfizetéssel rendelkezők vehetik majd igénybe a kép a képbent. Ez Androidon is így van, a mobilozók többsége nem is tud emiatt a létezéséről.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200828-youtube-ios-iphone-ipad-kep-a-kepben-pip.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …