2020. augusztus 5., szerdaMa Krisztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.05. Krisztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Sokat kell még várni a The Witcher második évadára

Sokat kell még várni a The Witcher második évadára

A tervek szerint jövő februárban fejeződhet be a forgatása.

Tűkön ülve várják a rajongók a Netflixen tavaly gigantikus sikert aratott The Witcher sorozat második évadát, ám a produkcióval kapcsolatos hírekre szakosodott Redanian Intelligence szerint elég sokat késhet a koronavírus-járvány miatt.

The WitcherForrás: Netflix

A részben Magyarországon készülő sorozat második évadát eredetileg február és augusztus között kívánták forgatni, ami részben a vizuális effektes munka miatt is kétségessé tette az idei premiert. A gyártás kényszerű leállítása előtt elvileg olyan öt hétnyi forgatásra került sor, most augusztusban kezdődhet újra a munka, és 2021 februárjában érhet véget.

A jelek szerint Henry Cavillnek nem mostanában lesz ideje élvezni az első saját építésű gamer PC-jét.

Ennek megfelelően lehetetlenné vált a második évad év végi bemutatása: hacsak a Netflix a szokásától eltérően nem próbálja meg elkészült részenként elérhetővé tenni, akkor bizony nagyon valószínű, hogy jövő nyár végéig kell majd várni a The Witcher visszatérésére.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200727-netflix-the-witcher-masodik-evad.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Videojátékból szedett festékreceptet a regényíró

Nem szándékosan, figyelmetlen volt a netes kereséskor. Nem szabad mindent elhinni, amit az interneten olvas …