2020. augusztus 5., szerdaMa Krisztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.05. Krisztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Rekordot döntött a Ghost Of Tsushima

Rekordot döntött a Ghost Of Tsushima

A PS4 legjobban fogyott, belsős debütáló címe lett.

Óriásit ment a 2011 óta a Sony tulajdonában lévő Sucker Punch Productions a napokban elérhetővé vált Ghost Of Tsushimával, az első három napban összesen 2,4 millió kópia fogyott belőle. Ez rekord teljesítmény, a PS4 érában ennél jobban még egyetlen belsős fejlesztésű, teljesen új szellemi tulajdon sem rajtolt.

Ghost Of TsushimaForrás: Sucker Punch / Sony

Összehasonlítási alapul a The Last of Us Part II-ből négymillió példány talált gazdára az első három napban, a legutolsó God of Warból pedig ugyanennyi idő alatt 3,1 millió fogyott. A Horizon Zero Dawn szintén debütáló szellemi tulajdon volt 2017-ben, két hétre volt szüksége a 2,6 milliós eladáshoz.

Persze a The Last of Us Part 2 és a God of War nem játszanak a jelen összehasonlításban, hiszen ezek a szériák még a PlayStation 4 előtt indultak. Érdekességként a PS4-érában a Sony stúdiói által fejlesztett játékok közül a The Last of Us Part 2 fogyott abszolút a legjobban az első három napban, és ez nem is fog megváltozni, hiszen az ősszel kezdetét veszi a PlayStation 5-ös korszak.

A Ghost Of Tsushima volt a Sony utolsó nagy dobása a PlayStation 4-es exkluzívok terén.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200725-ghost-of-tsushima-ps4-eladasi-rekord.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Videojátékból szedett festékreceptet a regényíró

Nem szándékosan, figyelmetlen volt a netes kereséskor. Nem szabad mindent elhinni, amit az interneten olvas …