2020. szeptember 30., szerdaMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Pillanatok alatt települ az őszi Windows 10

Pillanatok alatt települ az őszi Windows 10

Titokban már megérkeztek az újításai a tavaszi elődjébe.

Funkcionálisan véglegessé vált a Windows 10 idén őszi főverziója, a Microsoft ennek örömére most lehetővé tette a vállalati felhasználói számára a hivatalos tesztelését. Ennek keretében a rendszergazdák nemcsak a rendszer általános működését és kompatibilitását vizsgálhatják meg, de a vállalati PC-kre való automatizált telepítésének a menetét is tesztelhetik.

A kép csak illusztrációForrás: Microsoft

Ezzel kapcsolatban a Microsoft elárulta, hogy a jelenlegi legújabb Windows 10 May 2020 Update rendszert futtató számítógépekre rekord sebességgel települ majd az őszi verziófrissítés, az újdonságainak bekapcsolásához csupán egy apró méretű frissítést kell majd telepíteni.

Ennek oka, hogy a Microsoft az elmúlt hónapokban a megszokott összegző frissítések részeként, ha úgy tetszik titokban már eljuttatta a PC-kre az újdonságait, csak aktiválnia kell azokat.

A tavalyihoz hasonlóan az idén őszi frissítés is elhanyagolható fontosságúnak mondható, pár apró-cseprő és nem látható újítás mellett egy kicsit szebb lesz tőle a Start menü, plusz már gyárilag a második generációs Microsoft Edge böngészőt tartalmazza.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200822-windows-10-2020-oszi-frissites.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …