2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Óriási meglepetés: visszatért a Winamp, Windows 11-en is megy

Hirdetés

Óriási meglepetés: visszatért a Winamp, Windows 11-en is megy

A hét, de talán a hónap egyik meghatározó híre lesz a mostani, legalábbis a zenekedvelők körében: megérkezett a Winamp új, 2022-es kiadása, amit már le is lehet tölteni, természetesen ingyen.

Minden idők egyik legnépszerűbb zenelejátszója 2013-ban vonult nyugdíjba, miután problémák léptek fel a fejlesztésével kapcsolatban. Röviddel később a programhoz tartozó jogokat eladták egy másik cégnek, amely ugyan ígéretet tett a Winamp visszatérésére, de erre egészen eddig kellett várni.

Mint a PC Gamer is írta, az új (5.9 RC1 Build 9999) programváltozat gyakorlatilag minden téren hoz valami újdonságot: frissült a tartalmakhoz tartozó könyvtár kezelhetősége, és a háttérben működő, a gondtalan használathoz tartozó kodek. A program mindemellett végre Windows 11-en is használható már, ami talán a leghangsúlyosabb változás a Winamp életben tartásához.

Hirdetés

A témában kiadott közlemény szerint egy fejlesztőcsapat majdnem 4 évet töltött azzal, hogy elkészítse a program mostani, naprakész változatát. A munka azonban még nem ért véget, és új funkciók érkezésére is számíthatunk – tették hozzá.

A megújult Winampot erre a linkre kattintva lehet letölteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220802_windows_11_winamp_zenelejatszo_letoltes#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Totális a félreértés a sok mobilozásról, magyar kutatók szerint sok minden éppen fordítva igaz

Totális a félreértés a sok mobilozásról, magyar kutatók szerint sok minden éppen fordítva igaz

Számos kutatás szerint a korai és túlzott tévénézés későbbi figyelemproblémákhoz és hiperaktivitáshoz vezethet. Ez fordítva …