2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Okostelefonján is ellenőrizheti, jól tisztítja-e a fülét

Hirdetés

Okostelefonján is ellenőrizheti, jól tisztítja-e a fülét

Az orvosok óva intenek a fültisztító pálcikák használatától, ugyanis amellett hogy gyakran csak beljebb tolják a fülzsírt, komoly károkat okozhatnak a fülcsatornában. Helyette fültisztító spray-ket javasolnak, illetve, hogy bízzuk szakemberre a fülzsír eltávolítását.

A nem túl egyszerű elnevezésű Bebird Note 3 Pro Smart Visual Ear Cleaner viszont egészen újszerű, és a Xiaomi által támogatott fejlesztői szerint alapos és biztonságos módját kínálja a fültisztításnak. Az eszköz úgynevezett otoszkópos kamerával és egy fülkanál/fülcsipesz kombóval érkezik. A tízmillió pixeles, 360 fokos nagylátószögű lencsével, 6 giroszkóppal, LED fénnyel és wifi chippel felszerelt kamera valós idejű, kiváló minőségű képeket küld a fülről az okostelefonra. Ezek a valós idejű képek segítenek abban, hogy lássuk a fültisztítás menetét, és ne károsítsuk a hallójáratot – magyarázza a GizmoChina.

© GizmoChina

Hirdetés

A fülzsír-eltávolító kanál/csipesz nagy pontosságú robotkarral érkezik, amely 0,05 mm-es pontosságot, 150 g erőt és 10,2 fokos nyitási és zárási szöget biztosít. Csipesz üzemmódban a kar úgy működik, mint egy kis csipesz, amelyet puha szilikon hegy borít. Segít megbirkózni a makacs fülzsírral és más idegen testekkel a keskeny hallójáratban. Akár ki is lehet szívni a fülzsírt, elkerülve a dobhártya sérülését.

A Bebird Note 3 Pro Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis. A fejlett szoftver támogatja a külön bal és jobb fül üzemmódot, fülzsírszívó és csipesz módot. Mint említettük, valós idejű képeket küld a fülről az okostelefonra, és ezek a képek, illetve fültisztítási folyamat egésze rögzíthető és elmenthető. Akár az orvosnak is elküldhető gyors diagnózis céljából.

© Bebird

A készülék egy óra alatt teljesen feltölthető, és akár egy hónapig is működik egyetlen töltéssel. A készülékhez tartozik egy USB-C-s töltőtalppal, amely egyben az extra fülkanál tárolására is szolgál. Az okos fültisztító ára 90 dollár körüli, ami nagyjából 29 ezer forintnak felel meg.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220506_bebird_note3pro_smart_visual_ear_cleaner_okostelefonos_fultisztitas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Ő a legöregebb férfi a világon, most lesz 113 éves – elmondta, mi a hosszú életének titka

Ő a legöregebb férfi a világon, most lesz 113 éves – elmondta, mi a hosszú életének titka

Az előző korrekorder, a spanyol Saturnino de la Fuente Garcia valamivel kevesebb mint egy hónappal …