2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Nem tudni, mi történhetett: az utolsó pillanatban lefújta új telefonja bemutatóját a Motorola

Hirdetés

Nem tudni, mi történhetett: az utolsó pillanatban lefújta új telefonja bemutatóját a Motorola

Július végén még arról szólt a fáma, hogy néhány nappal megelőzve a Samsung új összehajtható telefonjainak bemutatóját, a Motorola is ország-világ, pontosabban kezdetben csak Kína elé tárja az összehajtható Razr telefon újabb változatát, amire immár két éve várt a világ. Az akkori hír nem légből kapott volt, a Motorola hivatalos Weibo-fiókjában erősítették meg a hírt. Függetlenül a kínai debütálástól, az eszközt nagy érdeklődés kísérte (volna), ugyanis a gyártó visszatérését jelezte (volna) az összehajtható telefonok piacára.

Valami azonban történt, és mindössze öt órával a Razr bemutató eseménye előzz a vállalat hirtelen lemondta rendezvényét. A bejelentést Chen Jin, a Lenovo vezető tisztségviselője tette meg, aki a Motorola kínai üzleteiért is felelős. A Motorola hivatalos Weibo-fiókján megerősítette a fejleményeket, és elnézést kért a kínai fogyasztóktól a történtekért – írja a SlashGear.

Chen Weibo-bejegyzésének lefordított változata nem említi a törlés konkrét okát, ráadásul alternatív dátumot sem említ. Tekintettel arra, hogy a Samsung Galaxy Flip 4 és Galaxy Fold 4 összehajtható termékcsaládjának bemutatójáig néhány nap van csak hátra, immár szinte esélye sincs a Motorolának, hogy megvalósítsa korábbi tervét, azaz elvigye a showt a dél-koreai gyártó elől.

Hirdetés

A hvg.hu úgy tudja, a készülék Európában szeptemberben debütálhat.

A pletykák szerint a Motorola Razr (2022) telefonnak csúcsminőségű specifikációi lesznek, már amikor megjelenik. Valószínűleg a Snapdragon 8+ Gen 1-et fogja használni, és nagyobb fedőkijelzője lesz, mint a konkurens Galaxynak. Hallani még 12 GB-nyi RAM-ról, 512 GB tárhelyről, de hivatalosan nem erősítették meg ezeket az információkat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220803_motorola_razr_bemutatasa_elhalasztas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Medgöbbentő videón látni, mit tesz a szárazság a talajjal

Medgöbbentő videón látni, mit tesz a szárazság a talajjal

A brit Readingi Egyetem tudósa, Rob Thompson arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Kirsályságban villámárvizekre lehet …