2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Nem lesz többé elérhető az HBO Max a Huawei eszközeire

Hirdetés

Nem lesz többé elérhető az HBO Max a Huawei eszközeire

Újabb érvágás azoknak, akik valamilyen Huawei-készüléket használnak: az eszközök „nem támogatott” státuszba kerültek az HBO Maxnál, így a jövőben a tulajdonosok nem tudják sem letölteni, sem pedig frissíteni az appot – írta meg a HWSW.

A platform e-mailben tájékoztatta a változásról a felhasználókat, azt azonban nem tudni, hogy a tiltás mikortól lép életbe, és minden eszközre kiterjed-e. Az HBO Max weboldalán az olvasható:

Az HBO Max telepítése a hivatalos Google Play Store-on kívül máshonnan nem támogatott. A Huawei telefonok és táblagépek már nem támogatottak.

Hirdetés

Ezek alapján azt sem tudni, hogy aki korábban már telepítette az appot, az a jövőben le tud-e játszani a tartalmakat, és ha nem, akkor kap-e valamilyen kártérítést.

A lap azt írja, a döntés hátterében elképzelhető, hogy a DRM-megoldás használata áll, arra ugyanis nem kapta meg a licenszt a Huawei. Mivel a DRM-et más szolgáltatók is használják, elképzelhető, hogy a jövőben további platformok is hasonló bejelentést tesznek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220920_huawei_streaming_hbo_max#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Két kamerát tenne a kijelző alá a Samsung, arcfelismerő rendszert csinálna belőlük

Két kamerát tenne a kijelző alá a Samsung, arcfelismerő rendszert csinálna belőlük

A jelek szerint a Samsung egy különleges arcfelismerő rendszeren dolgozik. A holland nyelvű Galaxy Club …