2020. augusztus 11., keddMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Nem keverednének a konzolosok a PC-s játékosokkal

Nem keverednének a konzolosok a PC-s játékosokkal

Elsősorban az utóbbi platformon lévő rengeteg csaló miatt.

Idén ősszel jelentős frissítést kap az ingyen játszható Apex Legends csapatalapú battle royale, a konkurenciához felzárkózva lehetővé teszi majd a konzolos és számítógépes játékosok összeeresztését. Ennek elméletileg jó hírnek kellene lennie, azonban a Call of Duty: Warzone tapasztalataiból kiindulva rengeteg konzolos játékost aggodalommal töltött el a fejlemény.

Apex LegendsForrás: Respawn Entertainment / EA

A problémájukat a fair játékkal kapcsolatos aggályok mellett a csalók jelentik: PC-n rengeteg a cheater, ráadásul a free to play játékokból nem egyszerű kiirtani őket. Ezt a gondot az említett Call of Duty fejlesztői nemrég úgy oldották meg, hogy SMS-kódos kétlépcsős hitelesítéshez kötötték a felhasználói fiókok regisztrációját. Ha valakit kitiltanak, akkor nem regisztrálhat új fiókot a korábban használt telefonszámával, ami drámaian limitálja, hogy hányszor tudnak visszaregisztrálni a csalók.

Az Apex Legends konzolos játékosait most a Respawn egyik fejlesztője próbáltatni nyugtatni: a konzolosok csak akkor kerülhetnek majd össze a PC-sekkel, ha a saját csapatukban is van legalább egy számítógépes játékos.

A teljesen konzolos csapatok csak teljesen konzolos csapatokkal fognak harcolni.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200727-apex-legends-konzol-pc-crossplay-multi.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tiszteletét teszi Alan Wake a Controlban

Bemutatkozik a Remedy Connected Universe. Augusztus 27-én megjelenik a finn Remedy nagy sikert aratott Controljának …