2022. május 24., keddMa Eszter napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.24. Eszter Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Nem hallja tisztán a televíziót? Segíthet ez az új hangprojektor

Hirdetés

Nem hallja tisztán a televíziót? Segíthet ez az új hangprojektor

A Sonos eddigi hangprojektorai nem tartoztak az olcsó eszközök közé, viszont a gyártó mostani újdonsága, a Sonos Ray „csak” 279 dollárba, azaz 100 ezer forint körüli összegbe kerül, nem véletlen, hogy a gyártó a belépőszintű jelzőt aggatta rá.

Bár minőségben nem veri a 449 dolláros Sonos Beam hangprojektort, azért a Sonos szerint megbízhatóbban gondoskodik a tisztább és erősebb hangzásról, mint ha azt egy önálló kis hangszóróra bíznánk.

A Sonos Ray négy D-osztályú erősítőt használ, amelyek finomhangolhatók, két magas- és két középsugárzóval működik. A torzítás minimalizálása és a mélyfrekvenciák kiegyensúlyozása érdekében az általa „Bass Reflex System”-nek nevezett rendszert alkalmazza a Sonos. Az eszköz olyan funkciókat kap, mint az AirPlay 2 és az Apple Music támogatása (illetve az összes többi fő streamingszolgáltatást is támogatja), valamint a Trueplay automatikus hangolási technológia, amely a tér egyedi akusztikájához igazítja a hangzást, így a tartalom mindig úgy szól, ahogy kell. A Sonos Ray összes akusztikus eleme előre néz, hogy minimálisra csökkentse a közeli felületek által okozott interferenciát, így még ha a tévéállványra helyezik is, a Ray remekül szól.

Hirdetés

© Sonos

A hangprojektor tetején érintésvezérlés található, de a Sonos alkalmazással is vezérelhető az eszköz. A praktikusabb funkciók közé tartozik még a Beszédjavítás mód, amely tisztábbá teszi a beszédet, amikor a karakterek suttognak vagy túl hangos a kísérőzene, és az Éjszakai hang mód, amely lehalkítja a hangos és picit erősíti a halk hangokat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220513_sonos_ray_olcso_soundbar_bluetooth_hangprojektor#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Az ukránok egy újabb orosz „csodafegyvert” lőttek ki

Az ukránok egy újabb orosz „csodafegyvert” lőttek ki

Még pénteken mutatta be az ismert orosz haditudósító, Alekszandr „Szasa” Koc működés közben a világ …