2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Nagyon ritka fehér elefánt született Mianmarban – videó

Hirdetés

Nagyon ritka fehér elefánt született Mianmarban – videó

A július 23-án Rakhine államában született vastagbőrű testmagassága mintegy 70 centiméter volt születésekor – írta a Global New Light hírportál. A kiselefántnak egyelőre nincs neve.

Az állat az albínó elefántok nyolc jellemzőjéből héttel rendelkezik, többek között gyöngyházszínű szemekkel, fehér bundával, jellegzetes farokkal.

A 33 éves anyaállat egy állami tulajdonú faipari vállalaté.

Hirdetés

Az igen ritka fehér elefántokat Délkelet-Ázsia néhány országában szerencsehozó kincsnek tartják. Egyes buddhista kultúrákban a királyi hatalom szimbólumai. Jelenleg hat ilyen állat él fogságban Nepjidában, az ország adminisztratív fővárosában.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának tudományos felfedezésekről is hírt adó Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220806_feher_elefant_szuletett_mianmarban#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Totális a félreértés a sok mobilozásról, magyar kutatók szerint sok minden éppen fordítva igaz

Totális a félreértés a sok mobilozásról, magyar kutatók szerint sok minden éppen fordítva igaz

Számos kutatás szerint a korai és túlzott tévénézés későbbi figyelemproblémákhoz és hiperaktivitáshoz vezethet. Ez fordítva …