2020. szeptember 21., hétfőMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Nagy fejlesztéssel jöhet a GoPro Hero9

Nagy fejlesztéssel jöhet a GoPro Hero9

Megkönnyítheti a kamerába beszélni próbálók életét.

A WinFuture exkluzív beszámolója alapján a közeljövőben bemutatkozhat a prémium akciókamerák piacát uraló GoPro Hero új változata. Néhány jó minőségű renderen kívül csak annyi információ jutott a kiadvány birtokába, hogy a Hero9 már képes lesz 5K felbontásban is rögzíteni a videókat.

GoPro Hero9Forrás: WinFuture.de

Ettől függetlenül a messze legfontosabb újítása jól látható a képeken: a GoPro Hero9 már nem csak a hátlapi színes kijelzőjén teszi majd lehetővé a képének követését, hanem a lencséje mellé is került egy ugyanilyen célra használható megjelenítő.

GoPro Hero9Forrás: WinFuture.de

Ez nagy hír az olyanok számára, akik rendszeres időközönként a kamerával szembeállva kívánnak valamit magyarázni vagy mutogatni, hiszen így nem a felvételek visszanézésekor vagy a videószerkesztőbe való betöltésükkor jönnek rá, hogy nem sikerültek jól a klipek.

GoPro Hero9Forrás: WinFuture.de

A GoPro Herók elején mindig is volt egy kijelző, ám a monokróm modell csak technikai információkat jelenített meg, például a videomódot, a rögzítés alatt álló videó hosszát, az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Aki a kamerával szembeállva szerette volna látni a felvett képet, annak külön kiegészítőt kellett vásárolnia a Herójához.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200831-gopro-hero9.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …