2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Mutatjuk a GTA 6-ot: kiszivárgott a netre 90 videó a Grand Theft Auto VI-ról

Hirdetés

Mutatjuk a GTA 6-ot: kiszivárgott a netre 90 videó a Grand Theft Auto VI-ról

A Rockstar Gamesnél nem biztos, hogy örülnek, a játékosok viszont nyilvánvalóan odavannak, hogy láthatnak valamit a GTA új részéből. A PC Gamer írta meg először, hogy a rajongó közösség GTA Forums nevű oldalán a teapotuberhacker nevű felhasználó 90 videót tett közzé a játékról. És azt ígéri, ez csak a kezdet, és talán a GTA V és GTA VI forráskódját is nyilvánosságra hozza majd – ennek viszont már egészen biztosan nem örül a kiadó. (Ugyanezért elképzelhető, hogy a cikkben alább beágyazott videó hamarosan elérhetetlenné válik.)

Az egyelőre nem ismert úton kiszivárgott videókat sorra posztolják újra Twitteren, Reddit-fórumokon és YouTube-videókban. Tanúságok szerint egy Lucia nevű karakter lehet a játék egyik főhőse, aki a videókon éppen éttermet rabol ki és túszokat ejt.

Egy másik videórészletben a Vice City Metro szerelvénye tűnik elő, ami megerősíteni látszik, hogy a Grand Theft Auto 6 a 2002-ben kiadott GTA: Vice City világában játszódik majd, amit Miami ihletett.

Hirdetés

A GTA VI a várakozások szerint 2024-ben kerülhet piacra, így a most kiszivárgott részletek messze nem végleges állapotában mutatják a játékot.

A most legfrissebbnek számító GTA V minden idők egyik legnépszerűbb videójátéka. Kilenc éve jelent meg, de – többek között az időközben hozzá érkező GTA Online-nak köszönhetően – még mindig óriási bevételeket hoz kiadójának.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220918_gta_6_grand_theft_auto_vi_kiszivargott_videok_gta_forums#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 „A MÁV vonatai az elmúlt 24 órában összesen 13 758 percet késtek”

„A MÁV vonatai az elmúlt 24 órában összesen 13 758 percet késtek”

A MÁV által üzemeltetett vonatoknál elég gyakori a késés. Ennek mértéke ugyanakkor változó, és napi …