2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Mentse el, jól jön majd: meglepően sokoldalú ez az ingyenes PDF-szerkesztő oldal

Hirdetés

Mentse el, jól jön majd: meglepően sokoldalú ez az ingyenes PDF-szerkesztő oldal

Kétszáz oldalig vagy 50 MB-nyi anyagig, illetve óránként 3 feladatig ingyenesen lehet használni a Sejda oldalon található PDF-szerkesztőt. Ráadásul fájljaink biztonságáért sem kell aggódnunk, ugyanis a pdf állományok automatikusan törlődnek 2 óra után.

Az oldalra különböző forrásokból tölthetünk fel fájlokat, mindenekelőtt saját számítógépünkről, azonban – az Upload PDF file felirat melletti nyílra kattintva néhány felhőszolgáltatást is választhatunk, sőt akár tetszés szerinti URL-t is megadhatunk.

A PDF fájlunk feltöltése után a szerkesztő felületre kerülünk, ahol a felső eszközsorban számos lehetőséget kapunk, és bármelyiket választjuk további „almenük” kerülnek elő. Megváltoztathatjuk például az eredeti állomány betűtípusát, kiemelhetünk szövegeket, színezhetjük ezeket, sőt téglalapot vagy ellipszist is tehetünk a kiemelendő szöveg köré.

Hirdetés

© hvg.hu

Képeket tehetünk be a szövegbe, sőt háttérként is használhatunk ábrákat, és még bele is rajzolhatunk a szövegbe. Igen hasznos lehetőség egyes szavak kicserélése egy másikra, ezt automatikusan megteszi a szolgáltatás. A változtatásokat végül az Apply changes gombra kattintva menthetjük el, egy letölthető PDF fájlt kapunk eredményül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

* * *

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220804_ingyenes_online_pdf_szerkeszto#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 112 km/órával lövi ki a „töltényeket” ez a játékpuska – videó

112 km/órával lövi ki a „töltényeket” ez a játékpuska – videó

A játékpuskákkal már szinte Dunát lehetne önteni, annyiféle van belőlük, így a gyártók lépten-nyomon megpróbálnak …