2022. május 17., keddMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Megváltozik a bejegyzések kinézete az Instagramon, mutatjuk, milyenek lesznek

Hirdetés

Megváltozik a bejegyzések kinézete az Instagramon, mutatjuk, milyenek lesznek

Több változtatás tesztelésébe is belefog az Instagram, ezek a hírfolyamot érintik majd – számolt be róla a TechCrunch. Mind közül a leglátványosabb az a megoldás, amely átalakítaná a mostani hírfolyamot, méghozzá úgy, hogy a bejegyzések a teljes képernyőt elfoglalnák. Ezzel nem annyira leplezett módon ismét a TikToktól vesz át egy megoldást a cég.

Adam Moseri, az Instagram vezetője egy Twitterre feltöltött videóban erősítette meg, hogy valóban „a csőben van már” egy ilyen módosítás, melynek javában zajlik a felhasználói tesztje. Az újításnak köszönhetően az összes tartalom, vagyis a fotók és a videók is így jelennek meg azoknál, akik bekerültek a tesztelők körébe.

A videó alapján a menüpontok helye nem változna, vagyis például az értesítéseket továbbra is a képernyő tetején kellene keresni, míg a képhez tartozó leírást, valamint a a kedvelést és a hozzászólásokat a képernyő aljánál.

Moseri szerint a jövőben még inkább a videós tartalmakra koncentrál majd az Instagram, így ezek is gyakrabban jelennek meg a hírfolyamban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220504_instagram_hirfolyam_bejegyzes_teljes_kepernyo_tiktok#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Egyre biztosabb: jövőre jöhet az első, USB-C-vel szerelt iPhone

Egyre biztosabb: jövőre jöhet az első, USB-C-vel szerelt iPhone

Néhány nappal ezelőtt kelt szárnyra az a bejegyzés, amit az Apple-ügyekben általában pontos információval bíró …