2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Megszűnik az HBO Max, új szolgáltatás jön a helyére

Hirdetés

Megszűnik az HBO Max, új szolgáltatás jön a helyére

David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója egy, az újabb negyedévvel kapcsolatos eredménybeszámolóban jelentette be, hogy az HBO Max és a Discovery Plus összeolvad, a kettőből pedig egy új szolgáltatás jön majd létre. Zaslav szerint szerint – idézte a The Verge – az új műsorszolgáltató

2023 nyarán érkezhet meg az előfizetőkhöz.

A vezérigazgató a beszámolóban megjegyezte, hogy az HBO Max versenyképes funkciókkal lett felvértezve, de akadtak vele teljesítmény- és ügyfélproblémák. A Verge szerint ez előbbi ma is előfordul, ami megnehezíti a tartalmak gondtalan lejátszását.

Hirdetés

Zaslav állítja, hogy a Discovery ezzel szemben jobb háttértechnológiával és fejlesztőkkel bír, így ez lesz a magja az újonnan, várhatóan jövőre érkező szolgáltatásnak is. Azt is hozzátette, hogy az új felület az HBO Max tartalmát mossa majd össze a Discovery+ tartalmával és technológiájával.

Az még nem világos, hogy az új szolgáltatásnak mi lesz a neve, és az sem, hogy a használatának milyen feltételei lesznek, változik-e például az ár, illetve esetleg milyen új csomagokban gondolkodnak. Az előfizetők száma ugyanakkor biztosan nem jelenthet a problémát: az aktuális negyedévre vonatkozó eredmények szerint az HBO, az HBO Max és a Discovery+ összesen 92,1 millió olyan felhasználóval rendelkezik, aki fizet a platformok használatáért. Ez több mint 1,7 milliós bővülést jelent a még korábbi eredményekhez képest – írta meg a TechCrunch. Azt ugyanakkor nem tudni, hogy az egyes felületeket pontosan hányan használják.

A változásra azután kerül sor, hogy kiderült, leállították az HBO Max globális terjeszkedését, és több országban mégsem vezetik be a szolgáltatást.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220805_hbo_max_discovery_plus_streaming_szolgaltatas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Totális a félreértés a sok mobilozásról, magyar kutatók szerint sok minden éppen fordítva igaz

Totális a félreértés a sok mobilozásról, magyar kutatók szerint sok minden éppen fordítva igaz

Számos kutatás szerint a korai és túlzott tévénézés későbbi figyelemproblémákhoz és hiperaktivitáshoz vezethet. Ez fordítva …