2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Megérkezett a robotkutya, de nem küldi nyugdíjba Zsömit

Hirdetés

Megérkezett a robotkutya, de nem küldi nyugdíjba Zsömit

Köszönhető ez az olyan cégeknek, mint például a Unitree Robotics, amely óriási fantáziát lát az ilyen eszközökben. Az egyik legfrissebb termékük a Go1 Air névre hallgat, amely a Super Bowl, azaz az amerikai foci döntő showján is fellépett. A robotkutyából néhány példány megérkezett Magyarországra is, és mi is megvizsgálhattuk, hogy mit tud, mire jó, egyáltalán van-e bármi értelme egy ilyen eszköznek. 

Felépítés

Az első pillantásra látszik, hogy itt nem egy játékról van szó, hiszen a Unitree Go1 Air egyáltalán nem tűnik a család új cuki kedvencének. Abszolút funkcionális a külseje, mindenféle sallang nélkül. Körülbelül akkora, mint egy mudi vagy border collie kutya (58x22x29 cm), a súlya pedig 12 kilogramm. Jár mellé egy bőrönd, amibe bepakolható, és így viszonylag egyszerűen hordozható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20230224-unitree-robotics-robotkutya-teszt.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kezdődik a Google chatbotjának nyilvános tesztelése

Egyelőre fölényesen vezet a kérdezz-felelek típusú internetes keresés terén a Microsoft. Limitációi ellenére a Bingben …