2020. augusztus 5., szerdaMa Krisztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.05. Krisztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Még idén hajrázik egyet az AMD

Még idén hajrázik egyet az AMD

Nem késnek a következő generációs Ryzenek és Radeonok.

Nem lehet a babérjain való ücsörgéssel vádolni az AMD-t, folytatja a magát éppen újraszervező Intel talpa alá fűtést. A vállalat szerint még az idei év során megérkeznek a fogyasztói és szerveres piacra a már Zen 3 architektúrás Ryzen és Epyc központi egységei. Ez nagy hír, hiszen a jelenleg használt Zen 2-höz képest egyszálas és többszálas futtatói teljesítményben is komoly előrelépések lesznek.

A kép csak illusztrációForrás: cebbi / Pixabay

A grafikus vezérlők piacán sem lazsál a vállalat, idén elérhetővé teszi az első már RDNA2 architektúrás grafikus processzoraival szerelt Radeonokat. Lisa Su vezérigazgató szavai alapján a hardveres sugárkövetésre is képes RDNA2 elsőként a felső kategóriás videokártyákban debütálhat, de idővel a teljes termékkínálatban megjelenik majd.

A játékoknál tartva az AMD természetesen megkezdte az ősszel piacra kerülő Sony PlayStation 5 és a Microsoft Xbox Series X konzolokba szánt rendszerlapkák szállítását is, ezekben Zen 2 architektúrás processzor és RDNA2 architektúrás videovezérlő található.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200729-amd-termekek-2020-zen3-processzor-rdna2-radeon.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Videojátékból szedett festékreceptet a regényíró

Nem szándékosan, figyelmetlen volt a netes kereséskor. Nem szabad mindent elhinni, amit az interneten olvas …