2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Tech / LG tévéje van? Most kapott három hónapra 8970 forintnyi jó hírt

Hirdetés

LG tévéje van? Most kapott három hónapra 8970 forintnyi jó hírt

A Stadia áruházban több mint 250 népszerű játék — köztük a Cyberpunk 2077, a Resident Evil Village, az Assassin’s Creed: Valhalla, a Hitman 3 és a Baldur’s Gate 3 — vásárolható meg, de a platformon keresztül a felhasználók egyre több ingyenes játékhoz és demóhoz is hozzáférhetnek. Ezek mindegyike egyszerűen, egy kompatibilis kontrollerrel azonnal kipróbálható, a játék letöltése vagy telepítése nélkül.

Az egyébként havi 2990 forintba kerülő Stadia Pro ingyenes regisztrációjához a felhasználóknak a tévéjükön futó LG Content Store alkalmazásban rá kell kattintaniuk a Stadia Pro ajánlatra, ahol egy QR-kód beolvasása után, a kapott egyedi kódjukkal indíthatják a bejelentkezési folyamatot.

A vállalat tájékoztatása szerint az ingyenes időszak 2023. január 31-éig bármikor elindítható, és attól a naptól kezdve tart három hónapon át. Igénylésére a legalább 5.0-ás webOS verziószámmal ellátott LG televíziókon (ezek listáját ide kattintva érheti el) van mód, abban a huszonkét országban, ahol a Stadia, a Google felhőalapú játékplatformja hozzáférhető, köztük Magyarországon is.

Hirdetés

A játékszolgáltatásról korábbi cikkünkben olvashat.

Viszlát, konzolok és izmos PC-k? Itt a Stadia, a Google videojátékos csodája

Bebizonyosodott, ami korábban már sejthető volt: nem konzolt épített a Google, hanem a játékok élvezetes futtatásához szükséges hátteret, amit megfelelő internet birtokában elviekben bárki igénybe vehet. Itt a Stadia, ami a Google szerint a PlayStationt és az Xboxot is nyugovóra küldi. Nem tengerentúli csoda lesz, Európába is jön.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220806_lg_teve_ingyenes_google_stadia_pro_hozzaferes#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Már 200 gleccser eltűnt az olasz Alpokban, és a helyzet egyre rosszabb lesz

Már 200 gleccser eltűnt az olasz Alpokban, és a helyzet egyre rosszabb lesz

A Legambiente olasz környezetvédelmi szervezet szerdán közzétett jelentésében úgy fogalmazott, ez a globális felmelegedés következménye. …