2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Kritikus kérdéseket tisztáztak a Gotham Knights fejlesztői

Kritikus kérdéseket tisztáztak a Gotham Knights fejlesztői

Szólóban is végigjátszható, teljes szabadságot ad a kooperatív módja.

Kissé vegyes fogadtatásban részesültek a napokban bejelentett Suicide Squad és Gotham Knights videojátékok, hiszen a WB Games sajtósai mindkettő esetében a kooperatív többjátékos mód mutogatására tették a hangsúlyt. Emiatt mindenki csak a fejét vakarta, hogy mégis miként működnek majd, mennyire fognak eltérni a Batman: Arkham-szériában bevált recepttől.

Red Hood a Gotham Knights-banForrás: WB Games

Az IGN-nek szerencsére sikerült szóra bírnia a jövőre érkező Gotham Knights-ot fejlesztő WB Montréal kreatív igazgatóját és felelős producerét az ügyben. A fejlesztők szerint alaptalanok az aggodalmak: az Arkham-univerzumon kívüli játék nyílt világú lesz, a kétfős kooperatív mellett pedig teljesen szólóban is végigjátszható, egyetlen küldetésnél sem kikötés a mással való együttműködés.

Ettől függetlenül a fejlesztők szerint a kooperatív mód teszi igazán különlegessé a játékélményt, részben mivel a játékosok nincsenek helyileg vagy küldetés alapján egymáshoz kötve.

Egymástól teljesen függetlenül is akciózhatnak a térkép távoli szegleteiben, majd összeverődhetnek pár küldetés erejéig.

Emellett a játszható karakterek közt is bármikor váltogathatnak majd a játékosok, mindegyiknek saját képességei és skilljei vannak. Kooperatív játék esetén mindkét személy játszhat ugyanazzal a karakterrel, nem lesz kötelező egymástól eltérőeket használniuk. A karakterek ruhái testre szabhatóak lesznek, így nem feltétlenül fognak teljesen ugyanúgy kinézni az azonos karaktereik.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200828-gotham-knights-szolo-kooperativ.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …