2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Kiválóan rajtolt a The Last of Us Part II

Hirdetés

Kiválóan rajtolt a The Last of Us Part II

A PlayStation 4 leggyorsabban fogyó játéka lett a briteknél.

Múlt pénteken végre megjelent exkluzívan PlayStation 4-re a Naughty Dog legújabb játéka, a 2013-ban kritikailag és üzletileg is bomba sikert aratott The Last of Us folytatása. A termékről egy héttel a kiadása előtt már megjelenhettek a független tesztek, a MetaCritic összesítése szerint ezek átlagolva 95/100 pontszámot hoztak össze neki, így ez lett a Sony tulajdonában lévő fejlesztőcég eddigi legjobban fogadott játéka.

The Last of Us Part IIForrás: Naughty Dog

A jelek szerint a kasszáknál is nagy sikert aratott a termék, a Gfk piackutató cég szerint az Egyesült Királyságban a The Last of Us Part II dobozos kiadása lett az első 48 órában legnagyobb mennyiségben eladott játék idén, és egyben a PS4 eddigi leggyorsabban fogyott játéka. Sajnos a konkrét eladási számot nem árulta el a cég.

Fontos tudni, hogy a Gfk nem ismeri a játék digitális eladásainak a számát: garantáltan masszívan több kópiát vettek belőle a gamerek, mint ahányról tudomása van.

Hirdetés

További kontextusként annyit elmondott a piackutató vállalat, hogy az idei 48 órás rekordot eddig tartott Animal Crossing: New Horizonst olyan 40 százalékkal pipálta le a The Last of Us Part II, a szintén a Naughty Dog által készített Uncharted 4: A Thief’s Endet viszont csak 1 százalékkal teljesítette túl. Az utóbbihoz érdemes hozzátenni, hogy négy évvel ezelőtt még sokkal népszerűbbek voltak a dobozos játékok, időközben a konzolosok körében is elterjedtebbé vált a digitális játékvásárlás.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200622-the-last-of-us-part-ii-eladasok-egyesult-kiralysag.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem kell kiadnia a filmkalózokat a YouTube-nak

A jogvédők számára kedvezőtlen ítéletet hozott az Európai Bíróság. Az Európai Bíróság csütörtökön kihirdetett döntése …