2020. augusztus 4., keddMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Kijelzőgonddal küzd a OnePlus Nord

Kijelzőgonddal küzd a OnePlus Nord

Alacsony fényerő mellett elszíneződhet a képe.

Az idei év egyik legjobb ár-érték arányú mobilja a körülbelül egy hete bejelentett OnePlus Nord: majdnem csúcskészülék, csak épp modelltől függően 459 vagy 549 euróba kerül, azaz több száz euróval olcsóbb a konkurencia hasonló paraméterű ajánlatainál.

OnePlus NordForrás: OnePlus

A telefon európai forgalmazása augusztus negyedikén kezdődik majd, ám egyes előrendelőknél már feltűnt velük a futár, és sajnos rögtön egy kellemetlen gondra is fény derült: alacsonyabb fényerő mellett látványosan elszíneződhet az érintőkijelzője.

A gond 20-25 százalék körüli fényerőnél jelentkezik, azonban az értéket olyan 60 százalékra visszatolva helyreállnak a színek.

Ez bizakodásra ad okot, a színek helyreállása szoftveres jellegű problémára utal. Szintén jó hír, hogy a problémával korábban már egyes OnePlus 8 Próval rendelkezők is találkoztak, náluk sikerült megoldani egy szoftverfrissítéssel.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200730-oneplus-nord-okostelefon.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Csúcskamerát kapott a Google Pixel 4a

Megjött a cég válasza az új iPhone SE modellre. Komikus mennyiségű szivárgás után bemutatkozott a …