2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Két lövöldét osztogat az Epic

Két lövöldét osztogat az Epic

A jövő héten nagy durranással készül a játékbolt.

Újból csendesebb hetet tart az ingyenjátékos promóciójában az Epic Games Store digitális számítógépes játékbolt, 2020. augusztus 27. délután 5 óráig két indie sikerjátékot hajlandó bárkinek örökre odaadni. A korábban egyszer már osztogatott Enter the Gungeon egy csapat hős kalandjait meséli el, akik dungeonökben fosztogatnak és lövöldöznek, hogy rátaláljanak a múltat is elpusztítani képes szuperfegyverre.

A másik játék a szólóban és kooperatívan is játszható, szintén felülnézetes God’s Trigger. Ez a humor helyett az őrült gyors reflexekre fókuszál, a Hotline Miami adta a kiinduló ötletét, ám továbbgondolták a benne látott rendszereket. Meghökkentően véres játékról van szó, de komolyan venni persze nehéz.

A jövő héten újabb nagy durranásokkal készül az játékbolt, a 2016-os Hitman harmadik személyű akciójátékot és a Shadowrun Collection körökre osztott stratégiát fogja egy héten át osztogatni.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200822-epic-enter-the-gungeon-gods-trigger.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …