2020. augusztus 4., keddMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Készül a második The Witcher-sorozat

Készül a második The Witcher-sorozat

Előzmény lesz a Netflixre, Andrzej Sapkowski is közreműködik az elkészítésében.

Hirtelen megugrott a netflixes The Witcher sorozat körüli hírek mennyisége, a második évad forgatásának újrakezdése után kiderült, hogy a videostreamelő szolgáltatás zöld utat adott egy előzménysorozatnak. A nagy hírt a normál tévéadaptációért is felelős Lauren S. Hissrich showrunner jelentette be a Twitteren.

The Witcher 3: Wild HuntForrás: CD Projekt

A The Witcher: Blood Originből hat rész készül majd, a forgatókönyvért Declan de Barra felel, ő írta a normál The Witcher sorozat első évadának negyedik epizódját. A produkció 1200 évvel Ríviai Geralt színre lépése előtt játszódik majd, a Vaják létrejöttével foglalkozik majd, az eredettörténet kitalálásában pedig a The Witcher univerzumot megalkotott

Andrzej Sapkowski is részt vesz.

A projekt jelenleg meglehetősen korai stádiumban van, így a színészgárdáról és a premierdátumról sem esett említés. Annyi biztos, hogy sokat kell még várni rá, jó eséllyel csak a The Witcher szintén nem mostanában érkező második évadának a kiadása után érkezhet meg a Netflixre.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200728-the-witcher-blood-origin-netflix-elozmenysorozat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Csúcskamerát kapott a Google Pixel 4a

Megjött a cég válasza az új iPhone SE modellre. Komikus mennyiségű szivárgás után bemutatkozott a …