2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Jönnek még PlayStation-játékok PC-re

Jönnek még PlayStation-játékok PC-re

Az indoklás szerint növelné a nyereségességét a Sony.

Ugyan a Horizon Zero Dawn számítógépes változata technikailag nem sikerült a legfényesebben, azonban a Sony most egy részvényeseknek készült dokumentumban újból jelezte, hogy komolyan érdeklődik a saját stúdiói által készített PlayStation-exkluzívok PC platformon való kiadása iránt. Ennek prózai oka van, a cég olcsón további bevételre kíván szert tenni belőlük.

Horizon Zero DawnForrás: Sony

Ettől függetlenül biztosra vehető, hogy az eddig sejtettnek megfelelően továbbra is a PlayStation hardveres és szoftveres eladásainak maximalizálása jelenti a vállalat elsődleges célját. A Microsofttal ellentétben nem fogja egyszerre elérhetővé tenni a játékait PlayStationre és számítógépekre, az utóbbiakra csak számottevően később jöhetnek.

Már amelyik jön, hiszen nincs rá garancia, hogy minden exkluzívját kiadja PC-re: üzleti és technikai megfontolások is állhatnak amögött, hogy melyik címek kapnak számítógépes kiadást.

A jelek szerint a Sony nem elkötelezett a PC-s játékosok kiszolgálása iránt, inkább csak néha eladna nekik egy-egy játékot, ha már a játékkonzolját nem hajlandóak megvenni.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200831-sony-playstation-exkluziv-pc-kiadas.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …