2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Jön az LG ventilátoros maszkja

Jön az LG ventilátoros maszkja

Segíti a légzést a nyolc órás üzemidejű termék.

Gyors tempóban halad a piaci bevezetés felé az LG júliusban bejelentett, ventilátoros arcmaszkja. A PuriCare Wearable Air Purifierbe ugyanolyan HEPA-szűrők kerültek, mint amelyeket a háztartásokba szánt légtisztítóiban is használ a gyártó, a beépített ventilátorai pedig segítenek a viselőjének a légzésben, a maszk szenzorokkal detektálja a támogatandó kilégzési és belégzési műveleteket. A maszkban lévő szűrők cserélhetőek, egy töltéssel olyan 8 óra üzemidőre képesek a ventilátorai.

LG PuriCare Wearable Air PurifierForrás: LG

Az LG jelen pillanatban nem hajlandó kijelenteni, hogy gyógyászati célú megoldásról van szó, azt pedig főleg nem, hogy a koronavírus-járvány inspirálta. Ennek oka, hogy egyelőre semmilyen szervezet sem mondta ki a kütyüről, hogy hatékony lehet a vírusok elleni védekezésben, noha a H13 szűrői az ultrafinom részecskék 99,95%-át ki tudják szűrni.

LG PuriCare Wearable Air PurifierForrás: LG

A termék puszta nevének bejelentése mellett a másik új fejlemény, hogy a PuriCare Wearable Air Purifier még az idei év utolsó negyedévében elérhetővé válik majd egyes piacokon, azaz a cégnek igencsak feszített tempóban sikerülhet eljutnia a koncepciófázistól a kiadásig.

Nem világos, hogy mennyibe kerülhet a maszk, de egy aránylag egyszerű szerkezetről van szó, így talán nem lesz méregdrága.

További érdekesség, hogy a járvány lecsengése után is slágertermék maradhat a szennyezett levegőjű városokban.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200827-lg-ventilatoros-arcmaszk-hepa.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …