2020. augusztus 13., csütörtökMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Javul az androidos Chrome jelszókezelője

Javul az androidos Chrome jelszókezelője

Plusz ujjlenyomattal is feloldhatóak lesznek a bankkártyák.

A Chrome fejlesztői két az elmúlt hetekben már napvilágra került fejlesztés általános elérhetővé tételét is bejelentették pénteken, ezek a következő hetekben automatikusan aktiválódnak majd minden felhasználónál.

Az ujjlenyomatos hitelesítés miatt nem kell majd CVC-t írogatni a fizetőoldalakon, és egyszerűbb lesz a jelszavak kitöltése isForrás: Google

A potenciálisan többek számára hasznos fejlesztés, hogy a böngészőbe mentett bankkártyák adatai ujjlenyomat-olvasással is feloldhatóak lesznek. Emiatt a Chrome már a CVC-kódot is menteni fogja, így a webshopokban és a szolgáltatók oldalain való fizetéskor nem kell majd mindig beírogatni azt.

A másik fejlesztés a jelszavakkal kapcsolatos: ha egy webhelyhez több név-jelszó páros is mentve van, akkor egy új felületen sokkal könnyebb lesz kiválasztani, hogy a rendelkezésre állók közül melyikkel szeretnének belépni a felhasználók.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200731-google-chrome-bankkartya-ujjlenyomat-jelszokitoltes.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Detektálják a földrengéseket az androidos mobilok

A világ legnagyobb figyelőhálózatát hozza létre a Google. Váratlan bejelentéssel sokkolt a Google, a következő …