2020. augusztus 5., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.05. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Járványkompatibilis lett a Spotify bulifunkciója

Járványkompatibilis lett a Spotify bulifunkciója

Távol lévő ismerősökkel is hallgatható közösen a zene.

Május közepén egy személyes találkozók során hasznos funkciót kezdett tesztelni a Spotify, lehetővé tette a társaságok által közösen hallgatott zene több eszközről való vezérlését. Ennek köszönhetően az összejövetelek több résztvevője is képes a saját mobilját használva váltogatni a számok között, vagy éppen szerkeszteni a lejátszási listát, nem kell a zenelejátszást elindított személyt zargatni a különféle ötletekkel és igényekkel.

A kép csak illusztráció (Denon AH-D1200)Forrás: Denon

Most megkezdődött a funkció távolról működő változatának elérhetővé tétele a Premium-előfizetéssel rendelkezők számára, hamarosan egymástól fizikailag távol lévő társaságok tagjai is képesek lesznek ugyanígy zenét hallgatni.

Ez jó ötlet, de furcsa, hogy maga a Spotify semmiféle kommunikációs lehetőséget sem kínál majd számukra: a résztvevők kénytelenek lesznek más appokon keresztül megoldani az egymással való chatelést, hangbeszélgetést, videocsevegést.

A távoli zenehallgatási funkcióban a házigazda és öt meghívott vehet részt, és mindenkinek muszáj fizetős ügyfélnek lennie, az ingyenes felhasználók számára nem érhető el a funkció.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200729-spotify-tavoli-kozos-zenehallgatas.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Csúcskamerát kapott a Google Pixel 4a

Megjött a cég válasza az új iPhone SE modellre. Komikus mennyiségű szivárgás után bemutatkozott a …