2020. augusztus 5., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.05. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Ingyenes lehet a Halo Infinite multija

Ingyenes lehet a Halo Infinite multija

Egy ír játékbolt szellőztette meg az információt.

Kellemetlen bakival zárta a hetet az ír Smyths Toys játékáruház, az Xbox Series X-es termékoldalán nagy meglepetést kiváltott információt árult el: free to play üzleti modellt használ majd a konzollal várhatóan párhuzamosan piacra kerülő Halo Infinite többjátékos módja. A játéksorozat új része a kérdéses konzol mellett Xbox One és PC platformokra is megérkezik, minden bizonnyal azokon is „ingyenes” lehet a multija.

Halo InfiniteForrás: 343 Industries / Microsoft

„A legendás Halo-sorozat visszatér Master Chief eddigi legnagyobb kampányával, és egy úttörő free-to-play többjátékos élménnyel. Élvezd az akár 120 FPS-es sebesség és a nagyban lecsökkent töltési idő által létrehozott, zökkenőmentes játékélményt az Xbos Series X-en” – írta a mostanra eltüntetett részben a forgalmazó.

Ezután a korábban már számos Xboxszal kapcsolatos információt kiszivárogtatott Klobrille twitterező is megerősítette a helyzetet. Annyit tett hozzá, hogy a free to play többjátékos módot Battle Pass rendszerrel kívánja monetizálni a Microsoft, komoly testre szabási lehetőségeket kapnak a játékosok, a 120 FPS pedig csak az Arena módban lesz elérhető az Xbox Series X-en.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200731-halo-infinite-free-to-play-multiplayer.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Csúcskamerát kapott a Google Pixel 4a

Megjött a cég válasza az új iPhone SE modellre. Komikus mennyiségű szivárgás után bemutatkozott a …