2020. szeptember 29., keddMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Ingyen kérhető az első Serius Sam

Ingyen kérhető az első Serius Sam

Szerda délután háromig osztogatja a GOG.

A jelek szerint épp reneszánszukat élik a retró lövöldözős játékok, az első három Quake osztogatását követően most a GOG digitális játékbolttól kérhető örökre a Serious Sam: The First Encounter. A The Talos Principle-lel szélesebb körű megbecsülésre szert tett, horvát Croteam játéka még 2001-ben jelent meg, és szellősen felfért egyetlen CD-re.

Serious Sam: The First EncounterForrás: Origo

A Serious Samet nem ismerők számára a sorozat egy filozófiai szempontból csekély mélységű, belső nézetes lövölde, az első részben egyiptomi témájú helyszíneken kell lelőni a hullámokban támadó ellenfeleket. A mai napig jó szórakozást nyújthat az olyanok számára, akik szeretik a kihívásokat.

A 2020. augusztus 26. délután 3 óráig tartó játékosztogatásnak két apropója van: egyrészt a GOG bő 1500 résztvevő játékkal elindította a Harvest Sale leárazását, másrészt pedig egy hónap múlva megjelenik a Serious Sam 4, ennek próbál némi felhajtást és extra vásárlói bázist keríteni a Devolver Digital kiadó.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200824-ingyen-serious-sam-1-the-first-encounter-gog.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …