2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Ilyen kábel kell majd a csúcs GeForce videokártyákhoz

Ilyen kábel kell majd a csúcs GeForce videokártyákhoz

Több nyolctűs PCIE tápkábel megy majd bele az adapterbe.

Óriási durranásoknak ígérkeznek a várhatóan heteken belül bemutatkozó NVIDIA GeForce RTX 3000 videokártyák, a hírek szerint jelentősen nőhet az általános 3D-teljesítményük, ám ami ennél is fontosabb, hogy a hardveres gyorsítású sugárkövetés terén többszörös tempóbeli előrelépés várható.

Kisebb az NVIDIA 12 tűs tápcsatlakozója, mint egy megszokott 8 tűs PCI ExpressForrás: HardwareLuxx

Ezek mellett az Ampere architektúrás grafikus processzort használó termékek, vagy legalábbis a legnagyobb teljesítményű modellek egy további változást is hoznak: debütál rajtuk az NVIDIA tizenkét tűs tápcsatlakozója.

Mindeközben a HardwareLuxx jóvoltából kiszivárgott a Seasonic első adapterkábele, ez kettő darab nyolctűs PCIE tápkábelt igényel. A gyártó szerint a terméket kizárólag a saját tápegységeivel lehet biztonságosan használni, ráadásul 850 wattos vagy nagyobb teljesítményű modellt ajánl hozzá.

Ettől függetlenül lehetnek olyan kábelek, amelyek biztonsági okból három darab PCIE betáplálást igényelnek.

A Seasonic ezek szerint meg van győződve arról, hogy a saját megoldásai két kábelen keresztül is képesek biztosítani a szükséges áramerősséget.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200824-nvidia-geforce-rtx-ampere-12-tus-tapcsatlakozo-adapter.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …