2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Igazi túlélő az új Gorilla Glass

Igazi túlélő az új Gorilla Glass

Nem sikerült betörni Note20 kijelzőjét Ultra a kíméletlen teszten.

Néhány héttel ezelőtt bemutatkozott a főként mobilok és tabletek védelmére használt, legújabb generációs Gorilla Glass védőüveg. A Victus névre hallgató modellt a megszokottnál sokkal nagyobb előrelépésnek titulálta a gyártója, azonban a puding próbája persze az evés, hangzatos ígéretekkel tele van a padlás.

A PhoneBuff YouTube-csatorna házigazdája életszagú, de kontrollált körülmények között letesztelte a Victust, a beágyazott videójában az elöl-hátul ezzel szerelt Galaxy Note20 Ultrát hasonlította össze az iPhone 11 Pro Maxszal. Szokás szerint négy tesztet hajtott végre: az előlapra, hátlapra és sarokra ejtések egy méterről történnek betonra, majd befejezésként előlappal lefelé, közel másfél méterről tízszer fém felületre ejti a készülékeket.

A hátlapra ejtés során a Note 20 védőüvege csak a kamerasziget környékén repedt meg, míg az iPhone üvege csúnyán összetört. A sarokra ejtést mindkét telefon megúszta pár karccal.

A nagy szenzáció ezután következett: az iPhone kijelzővédő üvege már az egyméteres becsapódáskor összetört, míg a Note20-én csak pár kisebb karc keletkezett, ráadásul ezt a teljesítményt trendszerűen képes volt hozni mind a tíz későbbi, közel másfél méteres eséskor is a Victus.

Tizenegy komoly arcra esés sem volt elég a Note20 Ultra kijelzőjének a betöréséhez.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200825-gorilla-glass-victus-teszt-galaxy-note20.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …