2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Idén jöhet mobilokra az Apex Legends

Hirdetés

Idén jöhet mobilokra az Apex Legends

Benne van a pakliban egy év végi soft launch lehetősége.

Elég régóta csend honol az EA által tavaly februárban óriási sikerrel leleplezett és elindított Apex Legends háza táján, a Titanfallokat is készített Respawn battle royale játékának üzleti teljesítményéről már régóta nem volt hajlandó friss tájékoztatást adni a kiadó. Az utolsó információ 2019 októberéből származik, akkoriban 70 millió regisztrált és 7-8 millió heti szinten aktív játékosról szólt a fáma. A hallgatás oka az ilyen esetekben általában az szokott lenni, hogy nincs mivel büszkélkedni.

Apex LegendsForrás: Respawn Entertainment / EA

Persze ez EA nem mondott le a játékról, sőt: Android és iOS rendszerű mobileszközökön is elérhetővé kívánja tenni. Ez jó ideje nem titok, azonban Andrew Wilson vezérigazgató egy konferenciabeszélgetés során most elárulta a befektetőknek, hogy akár még az idei év végén összejöhet egy soft launch.

Aki nem ismerné a fogalmat, a soft launch egy nyilvános tesztelés, amely során a fejlesztők csak pár piacon teszik játszhatóvá a termékeiket.

Hirdetés

Ez lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű visszajelzést kapjanak a gamerektől az összes aspektusuk kapcsán, a technikai minőségtől a játékmeneten át az üzleti modellig. Így képesek beazonosítani az olyan gondokat, amelyeket muszáj orvosolni a nemzetközi elérhetővé tételük előtt, ezzel csökkentve a bukásuk esélyét.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200623-apex-legends-android-ios-soft-launch.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem kell kiadnia a filmkalózokat a YouTube-nak

A jogvédők számára kedvezőtlen ítéletet hozott az Európai Bíróság. Az Európai Bíróság csütörtökön kihirdetett döntése …