2022. december 2., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2022.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Ez történt: Egy magyar cég megoldotta, hogy 500-szor olcsóbb árammal működjön

Hirdetés

Ez történt: Egy magyar cég megoldotta, hogy 500-szor olcsóbb árammal működjön

A világ legolcsóbb árama 500-szor kevesebbe kerül, mint a magyar – ezt használja ki egy magyar vállalkozás

A magyar Enerhash megoldása az energiaszektorban és az adatközpontok piacában rejlő szinergiákat kiaknázva nyújthat lehetőséget a hatékonyságnövelésre. A cég több mint 2,5 milliárd forint értékű magánbefektetést kapott, melynek köszönhetően immár Enerhash-adatközpont növeli az egyik svéd állami energetikai nagyvállalat sarkkörön működő erőműveinek hatékonyságát. A techcég további befektetői tőkebevonást tervez.

Sorra lövi le a kormányzati weboldalakat az Anonymous, esnek el a térfigyelő kamerák is Iránban

Hirdetés

Az Irán-hadművelet részeként állami honlapokat vett célkeresztjébe az Anonymous-hackercsoport. Az országban továbbra is zajlanak az erkölcsrendészet és az erőszakos vezetés elleni tüntetések.

Ennek a beállításnak minden telefonon aktívnak kellene lennie

Minden androidos telefonon gyárilag elérhető, viszont alapból ki van kapcsolva. Manuálisan kell aktiválni a a zárolási lehetőséget, amely békeidőben nem zavar, vész esetén viszont nagyon sokat segít.

Itt nézheti meg, ki lépett be a Facebookjába – és zárhatja ki

Privát üzenetek és más személyes információk tömkelege gyűlik nap mint nap minden Facebook-felhasználó fiókjába. Egyszerűen ellenőrizheti, hogy másnak is van-e bejárása az ön fiókjába.

A Putyin-beszéd miatt rengeteg orosz kezdett rákeresni a Google-ön arra, hogyan lehet elhagyni Oroszországot

Vlagyimir Putyin a fél világ által várt, majd szerdára halasztott elnöki beszéde a Google oldalán is érezteti a hatását.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának tudományos felfedezésekről is hírt adó Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220925_enerhash_svedorszag_anonymous_iran_tuntetesek_android_veszhivas_facebook_belepesek_putyin_beszed_emigralas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

100 méterre is ellát az új robotfűnyíró

Az ECOVACS új robotfűnyírója GOAT G1 névre hallgat, ás TrueMapping lokalizációs rendszert használt, egy 360 …