2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Extra komplikált az Apple prototípusa

Extra komplikált az Apple prototípusa

Szétszedték az elkaszált AirPower vezeték nélküli töltőt.

Aránylag ritkán jelent be még fejlesztés alatt álló hardveres termékeket az Apple, azonban balszerencséjére a 2017-es iPhone X mellett a vállalat bevállalta az AirPower vezeték nélküli töltőpad leleplezését. Eredetileg arról volt, hogy a több eszköz szimultán töltésére is képes, nagy méretű felülettel rendelkező pad valamikor a belátható jövőben kerül majd piacra, ám ez nem történt meg, 2019 márciusáig kellett várni az elkaszálásának hivatalos megerősítésére.

Meglepően komplikált az elkaszált Apple AirPower prototípusaForrás: bilibili.com

Az Apple-lel kapcsolatos híreket követők számára ez persze nem okozott meglepetést, hiszen addigra már rengeteg pletyka érkezett arról, hogy általánosságban véve nem működik túl jól, túl drága volna, ráadásul túlmelegedési problémákkal is küzd. Az AirPower kukázásához annyi kommentárt fűzött az Apple, hogy a termék nem felelt meg az elvárásainak.

Forrás: bilibili.com

Egy kínai techbloggernek a napokban sikerült valahogy rátennie a kezét az AirPower egy prototípusára, és az elvárhatónak megfelelően jól szét is kapta azt. Egy töltőhöz képest meglepően komplikáltnak tűnik, a rengeteg áramköri lapra és alkatrészre az elektromágneses tér gerjesztésére használt tizennégy tekercs miatt volt szükség.

A projekt sikertelensége ellenére az Apple állítólag továbbra is dolgozik legalább egy vezeték nélküli töltőn, bár az kisebb lehet az eredeti AirPowernél.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200822-apple-airpower-prototipus.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …