2022. május 25., szerdaMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
2022.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Érdemes megnézni az Emirates új osztályát: fotókon a Premium Economy kabin

Hirdetés

Érdemes megnézni az Emirates új osztályát: fotókon a Premium Economy kabin

Az Egyesült Arab Emírségek légitársasága soha nem a spórolós megoldásairól volt híres, így nem túl sok meglepő van azokon a fotókon, amiket hétfőn tett közzé a repülőgépei új kabinosztályát bejelentő Emirates.

A képeken látható Premium Economyn ülők már az ablakokat körülvevő – a vállalat Business osztályát idéző – faberakás láttán érezhetik majd, hogy nem fapados légitársasággal van dolguk. A krémszínű bőrborítást kapott ülések ránézésre is kényelmesek, az Emirates luxusminőséget és nem mellesleg a megszokottnál nagyobb lábhelyet ígér.

© Emirates

Hirdetés

© Emirates

Az ülések karfájába töltési lehetőséget építenek, és a kis asztalka is onnan lesz előhúzható. Az utasok előtt pedig egy 13,3 hüvelykes – a különféle repülőjáratokon megszokottnál jóval nagyobb – képernyő kap majd helyet.

© Emirates

Az új kabintípust június 1-jétől lehet majd foglalni az augusztus 1-jétől közlekedő járatokra. Az osztály első körben az Emirates hat Airbus A380-as repülőgépén lesz elérhető, de már folyamatban van 67 darab további A380-as és 53 darab Boeing 777-es átalakítása.

© Emirates

Az A380-asokon a Premium Economy kabin a gép elején lesz majd megtalálható, 56 üléssel, 2–4–2-es kiosztásban. A Boeing 777-eseken az Economy és a Business osztályok között alakítanak majd ki egy 24 üléses Premium Economy kabinrészt.

© Emirates

A légitársaság új osztályán kiemelt színvonalú ellátást is ígér.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220509_emirates_premium_economy_kabinosztaly_fotok_ulesek#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Vásárlókat keres Electronic Arts játékóriás, az Apple is megszerezheti

Vásárlókat keres Electronic Arts játékóriás, az Apple is megszerezheti

Divatos lett felvásárolni a játékstúdiókat: a Microsoft januárban jelentette be, hogy megállapodást kötött az Activision …