2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Élő adásban bukott le a csaló streamer

Élő adásban bukott le a csaló streamer

Miközben épp hencegett, hogy milyen jó a Call of Dutyban.

Nemcsak viszonylagos névtelenségbe burkolózó illetők csalnak a kompetitív számítógépes játékokban, bár a többségüknek van annyi esze, hogy megpróbálja eltitkolni a cheatelést a széles publikum elől. Most szokatlan módon egy közismertebb twitches streamer buktatta le magát, és mondhatott búcsút a csalás miatt a 70 ezer feliratkozót összegyűjtött csatornájának.

Call of Duty: WarzoneForrás: Activision

A MrGolds néven futott streamer épp egy 2000 fős nézőseregnek közvetítette a Call of Duty: Warzone-t, és kifejezetten eredményes volt. Egyes nézőknek viszont az a benyomásuk támadt, hogy nem játszik tisztán.

Erre a streamer nekiállt magyarázni, hogy a sikerének titkát a fegyverek visszarúgásának mesteri kezelése jelenti; hát láttak-e már bárkit ilyen pazarul játszani a kedves nézők.

Közben pedig beugrott a közvetített képernyőjére a szolgáltatásként árult EngineOwning csalószoftver felülete.

A streamer tagadta, hogy aktív lett volna a közvetítés során a cheatprogram, és extra kameranézettel próbálta bizonygatni játék közben az ártatlanságát, de mindez láthatóan nem hatotta meg a Twitch moderátorait.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200829-mrgolds-twitch-csalas-cheat-call-of-duty.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …