2020. augusztus 13., csütörtökMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Elmarad a Consumer Electronics Show

Elmarad a Consumer Electronics Show

Virtuális formában lesz helyette valamiféle pótesemény.

Az újból egyre erősödő koronavírus-járványnak köszönhetően mostanra szinte az összes idei nagy konferenciát törölték a szervezők, vagy legalábbis a klasszikus formájában nem tudták vagy tudják azokat megtartani. A Las Vegasban minden januárban megrendezésre kerülő Consumer Electronics Showt rendező Consumer Technology Association eddig nem reagált az ügyben, érthető módon kivárásos álláspontra helyezkedett.

CES 2020Forrás: CES®

Most ennek vége, a járványhelyzet alakulását figyelembe véve a rendezők a klasszikus CES 2021 lefújása mellett döntöttek, a megszokott formájában jövőre nem lesz megtartva a világ legnagyobb fogyasztóelektronikai kiállítása.

A tájékoztatás szerint a január 6–9. közöttre időzített gigaexpó helyett lesz valamiféle online esemény, ennek a részleteiről egyelőre egyeztetnek a partnerekkel.

A CES 2021 időbeni törlésével a szervezők felelős döntést hoztak, plusz érdemes hozzátenni, hogy a járvány miatti gyülekezési és határátlépési korlátozások, továbbá a kiállítók aggodalmai miatt jó eséllyel amúgy sem tudták volna kötni az ebet a karóhoz. A CTA jelen pillanatban nem tud mit tenni azon túl, hogy minimalizálja a veszteségeit, továbbá időszerű döntéshozatallal támogatja a kiállítópartnereit.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200729-ces-2021-elmarad.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Detektálják a földrengéseket az androidos mobilok

A világ legnagyobb figyelőhálózatát hozza létre a Google. Váratlan bejelentéssel sokkolt a Google, a következő …