2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Elegendő folyadékot iszik? Ez a kulacs számolja ön helyett

Hirdetés

Elegendő folyadékot iszik? Ez a kulacs számolja ön helyett

A napi folyadékfogyasztás egyszerű (és látványos) nyomon követésbe segít a HidrateSpark nevű intelligens kulacs, amely kétféle változatban is kapható. A nagyjából 6 deci űrtartalmú palackok látszólag nem sokban különböznek hagyományos társaiktól, azonban mindkét verzió alján egy, a szivárvány színeiben világító LED korong található. A személyre szabható, választható mintázatú és színű fényjelzés emlékeztet arra, ha ideje inni.

© HidrateSpark

A drágább változat, az ezüst, rózsaszín és fekete színben kapható, szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült HidrateSpark STEEL ára 80 dollár (nálunk, forgalmazótól függően, 24-30 ezer forintért árulják). A vákuumszigetelt kulacs akár 24 órán keresztül is hidegen tartja a folyadékokat. A kulacs a felhasználó testfelépítése és aktivitási szintje alapján minden nap megtervez és az igényekhez igazít egy személyre szabott vízfogyasztási célt. A szenzorkorong figyeli, hogy a tulajdonos mennyit ivott, és a kapcsolódó, ingyenes HidrateSpark alkalmazással rögzíti is az iPhone-on, iPaden Apple Watchon.

Hirdetés

Sok hasonló mondható el az olcsóbb változatról, a 60 dolláros HidrateSpark PRO (Tritan Plastic Sea Glass) modellről. Különbség a kulacs anyagában van, ami ezúttal erős műanyag. Türkiz és fekete színben választható, és akárcsak a rozsdamentes acélból készült változat, ez is BPA-mentes.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220505_hidrate_spark_intelligens_kulacs#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Csodás látvány: 2500 éves piramist vetíthet lakása közepére a telefonjával

Csodás látvány: 2500 éves piramist vetíthet lakása közepére a telefonjával

Virtuális túrát tehet otthonában, a vonaton vagy bárhol ülve az, aki felkeresi Meroé piramistemetőjét a …