2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Elbúcsúzott az Epictől az App Store

Elbúcsúzott az Epictől az App Store

Csak az Unreal motort fejlesztheti iEszközökre a vállalat.

Beváltotta a pénteki határidejű fenyegetését az Apple, az Unreal Engine játékmotor fejlesztésére használt, bíróság által megvédett kivételével letiltotta az Epic Games összes fejlesztői fiókját. Ennek következményeként a Fortnite után az Epic minden játéka eltűnt az iPhone, iPad és Mac eszközökön elérhető App Store-ból.

FortniteForrás: Samsung

Az Apple szerint a bíró azt javasolta a játékfejlesztőnek, hogy a vállalatok közti pereskedés végéig újból feleljen meg a Fortnite-tal az App Store fejlesztői szabályzatának. A lépéssel a sikerjáték elérhető maradhatott volna a programbolt kínálatában, azonban az Epic makacsul kötötte az ebet a karóhoz, helyette többször elküldte jóváhagyásra a játék azon verzióját, amely nem felel meg az App Store szabályzatának, mivel

az Apple fizetési rendszerét kikerülve is lehetővé teszi a mikrotranzakciós vásárlásokat.

Ennek megfelelően a Fortnite valószínűleg nem mostanában fog újból elérhető válni az Apple mobileszközein. Akiknél telepítve van a játék, azok továbbra is játszhatnak vele, plusz akik korábban telepítették már valamikor, azok képesek előhalászni az appjaik listájából, hogy újból installálják.

A játékhoz a héten érkezett, nagy tartalmi frissítés persze nem áll a rendelkezésükre.

A macOS és Android rendszerű eszközöket használók viszont nem maradnak ki a mókából, letölthetik a játék legújabb verziójának telepítőkészletét a Fortnite webhelyéről. Emellett elérhető lehet az androidos eszközgyártók alkalmazásboltjaiban is, például a Samsung Galaxy Store-ból és a Huawei AppGallery-ből biztosan beszerezhető.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200829-epic-jatekok-app-store-android-fortnite-telepites.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …