2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Csak a brit tévék YouTube-ján több mint kétmillióan nézik élőben II. Erzsébet temetését

Hirdetés

Csak a brit tévék YouTube-ján több mint kétmillióan nézik élőben II. Erzsébet temetését

Több mint kétmillióan követték nyomon a YouTube-on a legnagyobb brit tévécsatornák közvetítését II. Erzsébet királynő temetéséről. Az elhunyt uralkodó gyászmiséjének legfontosabb pillanatait – a délután fél kettes adatok szerint – egy a BBC News csatornáján egy időben több mint 675 ezren követték, a BBC csatornáján 465 ezernél is többen. A Sky News csatornáján mintegy 520 ezer volt az egyidejű aktív nézők legmagasabb száma, az ITV News pedig 360 ezer közelébe ért.

A közvetítés magyar idő szerint reggel 9 órakor kezdődött. A királynő koporsóját a Westminster Hallból szállították át a Westminster apátságba, ahol egy gyászmise keretében végső búcsút vettek tőle.

Semmit sem tisztelnek: visszaélnek a neten II. Erzsébet királynő halálával

A II. Erzsébet brit uralkodó halálával kapcsolatos hírek az emberek érdeklődésének középpontjában álltak és állnak szerte a világon. Talán nem is olyan meglepő, hogy a net rosszindulatú szereplői is megpróbálják kihasználni ezt.

Hirdetés

II. Erzsébet temetésén kétezer vendég és ötszáz külföldi vezető volt jelen. A ceremónia összehasonlíthatatlan volt bármilyen más temetéssel: egyszerre világpolitikai és családi esemény.

Forrás:
http://hvg.hu/tudomany/20220919_ii_erzsebet_temetese_bbc_elo_kozvetites_youtube_itv_sky_news#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Zuckerberg a Harvard és a Facebook előtt egy gyorsétterem vezetője is lehetett volna

Zuckerberg a Harvard és a Facebook előtt egy gyorsétterem vezetője is lehetett volna

A Facebook történetét szinte mindenki ismeri: a programozó Mark Zuckerberg még egyetemistaként, a Harvard Egyetem …