2020. szeptember 25., péntekMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Bukás az új Firefox for Android

Bukás az új Firefox for Android

Záporoznak az egycsillagos értékelések Play Áruházban.

Az elmúlt hetekben a Mozilla megkezdte a teljesen megújult androidos böngészőjének hullámokban való kiadását a Play Áruházon keresztül, a jelek szerint ez mostanra globálisan leváltotta a régit. Az új Firefox legfőbb előnyei közül a nagyobb sebességet és a magánszféra jobb védelmét emelte ki a Mozilla.

Firefox for Android 79 béta (a címsáv visszahelyezhető felülre)Forrás: Origo

A Play Áruházban az elmúlt napokban hagyott értékelések alapján meglehetősen katasztrofális a böngésző fogadtatása: egyeseknél rendszeresen összeomlik, mások a bővítmények limitált támogatása vagy egyes opciók hiánya miatt akadtak ki rá, de többség a grafikus felületet és a kezelhetőséget kritizálja.

Óriási az értékelők polarizáltsága: egycsillagos vagy ötcsillagos értékeléseket hagynak, a kettő közti pontszámokat nagyítóval kell keresni.

Specifikusan a magyar felhasználók eddig szinte kivétel egy csillagot adtak rá.

Személyes tapasztalataink alapján az új Firefox csak minimálisan gyorsabb a réginél, kezelhetőség tekintetében aránylag kevés gyakorlati változás történt, a néhány elérhető bővítmény pedig közel ugyanolyan látványosan lelassítják, mint amikor a régibe a számítógépes kiadáshoz készülteket lehetett telepíteni.

Akárhány csillagosnak is ítéli valaki az új Firefoxot, annyi biztos, hogy nem hozta meg a Mozilla által remélt áttörést.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200826-uj-firefox-android-ertekelesek.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …