2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Bosszúállós Intel processzorok jönnek

Bosszúállós Intel processzorok jönnek

Akad egy meghökkentő szépséghibája a promóciónak.

Szokatlan keresztpromóciós kampányba vágott bele a Marvel és az Intel, az utóbbi feltehetően limitált példányszámban olyan Core processzorokat dob majd piacra, amelyeken a Crystal Dynamics által fejlesztett, szeptember elején megjelenő Marvels Avengers videojáték gyűjtői változatának a borítója látható.

Bosszúállós csomagolásban is kapható lesz néhány Intel Core processzorForrás: Intel

Az ilyen jellegű reklámozás rendkívül szokatlan a processzorok piacán, konkrétan nem emlékszünk rá, hogy valaha láttunk volna hasonlót. Ilyen-olyan együttműködések keretében nagy néha a videokártyák dobozaira kerül fel egyes játékok grafikája.

A promóció igazán meglepő része ettől függetlenül az, hogy a különleges csomagolású Intel processzorok mellé nem jár a Marvels Avengers számítógépes verziója, a játékot

külön kell megvenniük a gamerekenek.

A jelenlegi hírek szerint a Core i9-10900K, a Core i9-10850K, a Core i7-10700K, továbbá a Core i5-10600K processzorok lesznek megvásárolhatóak a mutatós dobozokban.

Nem világos, hogy felárasak lesznek-e a normál csomagolású változataikhoz képest, feltehetően nem, bár érzésünk szerint a vevők egy része úgy is megpróbálja majd erősen emelt áron továbbpasszolni a processzorokat a licites oldalakon.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200820-intel-core-bosszuallok-avengers-cpu-processzor.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …