2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Tech / Batman halála után játszódik a Gotham Knights

Batman halála után játszódik a Gotham Knights

A régóta pletykált Suicide Squad-játék is bemutatkozott.

Befejezte a szuperhősös videojátékok iránt érdeklődők csigázását a mégsem eladó WB Games, a hétvégén bemutatkozott a Batman: Arkham-játékokat életre hívott Rocksteady által fejlesztett Suicide Squad: Kill The Justice League, továbbá a WB Montréal által készített Gotham Knights.

A kettes számú újdonság a Gotham Knights, mindenkit meglepve a WB Montréal 2021-re kiírt játéka nem az Arham-univerzumban játszódik.

A bemutató szerint Batman halála után járunk, Gotham szokás szerint fuldoklik a korrupcióban és az erőszakban, ám Robin, Red Hood, Nightwing és Batgirl összefognak a megtisztítása érdekében. A játék szólóban és kétfős kooperatívban lesz játszható, PC mellett PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X platformokra érkezik.

Forrás:
https://www.origo.hu/techbazis/20200824-suicide-squad-kill-the-justice-league-gotham-knights.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kitört a pankráció az EA játéka körül

Teljes árú játékba tett extra hirdetéseket a kiadó. Az EA sportjátékai igazi pénznyomdák: minden egyes …